Etsimme pelottomia pohjoisia kyliä ja rohkeita uudisasukkaita!

Peloton pohjoinen kylä -hanke julistaa haettavaksi kylähaun,
sekä uudisasukashaun!

 

Etsimme nyt pohjoisia kyliä vastaanottamaan omalle kylälleen uudisasukkaan,
sekä etsimme myös uudisasukkaita, jotka ovat valmiita muuttamaan kuukaudeksi Lappiin
ja kertomaan somekanavilla elämästään siellä! 
 
Hakekaa rohkeasti mukaan, elämänne seikkailu odottaa!

 

Peloton pohjoinen kylä -hankkeemme haluaa edistää paluumuuttoa ja uudisasukastoimintaa Leader Pohjoisin Lappi ry:n toiminta-alueella eli Utsjoen, Inarin, Sodankylän, Pelkosenniemen, Savukosken, Sallan ja Kemijärven kuntien alueilla. Etsimmekin nyt pelottomia kyliä, sekä rohkeita uudisasukkaita asumaan lappilaiseen kylään kuukaudeksi ja kertomaan somessa kuvin, sekä tarinoin elämästään siellä!

 

PELOTON POHJOINEN KYLÄ!

Etsimme nyt toiminta-alueeltamme neljää kylää, jotka ovat valmiita vastaanottamaan saapuvan uudisasukkaan ja myös tutustuttamaan hänet kotiseutuunne.

 

UUDISASUKAS!

Toivomme että sinulla on mielenkiintoa tutkia ja tukea sinulle valikoituvan pelottoman kylän näkyvyyttä ja haluat myös osallistua kylän tapahtumiin ja toimintaan innolla, sekä uusilla ideoilla. Arvostamme näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa ja tekemisen meininkiä! Haemme uudisasukasta, joka syttyy uusien asioiden tekemisestä ja ihmisten tapaamisesta.

 

Hakuohjeet ja lisätiedot kumpaankin hakuun löydätte alla olevista linkeistä! Hakuaika päättyy 21.6.2021.

 

Uudisasukastoiminta kuuluu Peloton pohjoinen kylä -hankkeeseen, jota rahoittavat EU:n Maatalousrahasto sekä Leader Pohjoisin Lappi ry.

 

 

Hahmottelemme parasta aikaa Leader Pohjoisin Lappi ry:n verkostoja, joita pääset tarkastelemaan painamalla alla olevaa linkkiä.

Päivitämme verkostokuvaa strategiatyön edetessä. 

VERKOSTOKUVA