Me ollaan S.W.A.N.

S.W.A.N., Kemijärvi

S.W.A.N.in jäsenet aloittivat yhteistyön kokoontumalla musiikkiluokkaan soittamaan joululauluja. Ensin porukassa oli mukana vain yhden vuosiluokan oppilaita. Kaikki halukkaat olivat kuitenkin tervetulleita mukaan soittamaan eikä kenellekään sanottu ei. Porukka alkoi kasvaa ja innostui yhdessä soittamisesta vielä enemmän.

Bändi harjoitteli välituntisin ja koulun jälkeen tavoitteenaan päästä esittämään biisejä myös muille. Ryhmää pyydettiinkin esiintymään keväällä soittotapahtumaan Rovaniemellä! Esiintyminen oli bändille iso juttu ja samalla mahdollisuus näyttää yhdessä saavutettuja taitoja. Koska bändin merkitys on monelle suuri, NuorisoLeader-tukea haettiin kattamaan esiintymismatkan kuluja. Soittotapahtumaan valmistauduttiin vaatteita ja meikkejä myöten.

Paikan päällä kävi ilmi, että suunnitelmia joutui kovan vesisateen takia muuttamaan.  Kaupungista löytyi kuitenkin  toinen keikkapaikka ja moni oli innoissaan, että pääsi soittamaan laadukkailla soittimilla! Oli mahtavaa soittaa, ja samalla soitettiin useampikin kappale. Puhetta oli myös siitä, että samaan keikkapaikkaan saisi tulla toistekin. Kesän jälkeen porukka miettiikin, millä kokoonpanolla soittamista voidaan jatkaa.