Kelujärven nuorille frisbeegolf-korit

Kelujärvellä kolme innokasta frisbeegolf-harrastajaa yhdessä kyläseuran avustuksella laittoivat hihat heilumaan ja hommasivat kylälle frisbeegolf-koreja!

Tässä projektissa hankittiin kolme frisbeegolf-koria Kelujärven kylälle Sodankylään. Kelujärven kyläseura auttoi harrastajaporukkaa hakemuksen teossa, projektin rahoituksessa ja lupasipa vielä koreille talvisäilytyspaikan. Tukea haettiin toukokuussa ja myönteinen päätöskin saatiin jo toukokuun lopulla, mutta ensimmäinen mutka matkassa oli suunniteltujen korien heikko saatavuus verkkokaupoissa. Onneksi kuitenkin korit saatiin yllättävän nopeasti tilattua kesäkuussa. Kaksi ensimmäistä koria koottiin pikaisesti ja fribaamaan päästiin heti! Kolmaskin kori saatiin elokuun alussa kasattua ja käyttöön. Korit ovat kaikkien käytettävissä Kelujärvellä.

Tämä touhutiimi kertoi myös, että tuen hakeminen ja raportin tekemine oli helppoa puuhaa, eikä hakemuksen täyttämiseen mennyt paljoa aikaa. ”Varmasti haetaan uudelleenkin jos tulee ideoita mitä toteuttaa.”

Mukavaa yhteispeliä kylän viihtyvyyden lisäämiseksi!