Ideana hankkeessa on tuoda opiskelijoille tutuksi yrittäjyyttä. Opiskelijoille järjestetään projektiluontoisia oppimistilanteita yrittäjien kanssa ja edistetään myös yrittäjyyden omistajanvaihtoa. Opiskelijoiden kanssa tehtävät toimenpiteet toteutetaan yhdessä oppilaitosten kanssa.

Hankkeessa tuetaan alkavia ja toimivia mikroyrityksiä osaamista lisäämällä, sparraamalla ja verkostoyhteistyöllä. Tavoitteena on vahvistaa mikroyrittäjyyttä Itä- ja Pohjois-Lapissa. Hankkeen avulla luodaan mallin joka vakiinnuttaa Leader-ryhmän, paikallisten oppilaitosten ja yrittäjien yhteistyötä nuorten yrittäjyyden edistämisessä. Hankkeen työntekijänä toimii yrityspalveluneuvoja Senja Lakela-Pyykkönen ja projektipäällikkönä Henna Kontsas.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

Senja Lakela-Pyykkönen
Yrityspalveluneuvoja
senja.lakela-pyykkonen@pll.fi
puh. 040 129 2706

Henna Konstas
Projektipäällikkö
henna.konstas@pll.fi
puh. 040 7604 108