Hanke- ja maksatusneuvojan työtehtäviä ovat mm. rahoitettujen hankkeiden toteutuksiin, taloushallintoon ja maksuhakemuksiin liittyvä neuvonta ja omien hankkeiden maksuhakemukset sekä hallituksen sihteerin tehtävät. Erityisesti tehtävän painopisteenä ovat hankkeiden maksatusneuvonta, seuranta ja tuloksista tiedottaminen sekä hankeneuvonta soveltuvin osin.

Työntekijältä edellytetään:

◊ vähintään alempaa korkeakoulututkintoa

◊ Leader-toiminnan tuntemusta

◊ hyviä IT-taitoja

◊ aluetuntemusta 

◊ omatoimisuutta

Työ edellyttää oman auton käyttöä ja mahdollisuutta työskennellä iltaisin
ja viikonloppuisin. Työnhakija voi esittää palkkatoivomuksen. Palkkauksessa noudatetaan
AVAINTES:ta ja 4 kuukauden koeaikaa. Työpiste sijaitsee Sodankylässä. Paikka täytetään
1.1.2023 lähtien.

Hakuaika on 3.10-23.10.2022 klo 16.15 mennessä. Hakemus palkkatoiveineen ja cv toimitetaan sähköpostilla toiminnanjohtajalle osoitteeseen henna.kontsas@pll.fi. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä sähköpostilla tai puhelimitse (040 7604108) 40 ja 41 viikkojen aikana (42 viikko lomalla).