Peloton Pohjoinen kylä -hanke järjestää energiailtoja Itä- ja Pohjois-Lapissa. Illoissa annetaan käytännönläheistä energianeuvontaa kotitalouksille. Kouluttajana toimii rovaniemeläinen Juha Alhainen Granlund Oy:stä. Tilaisuuksissa on ilmainen kahvitarjoilu, tervetuloa!

26.10. klo 18-20  Utsjoki, Kylätalo Giisa & Riipi, Riipin Matin pirtti

27.10. klo 18-20 Puolakkavaara, Kisatupa & Ahvenselkä, Kota

8.11. klo 18-20 Kaikille avoin Teams -ilta. Osallistu TÄSTÄ

Energiailtojen ohessa Puolakkavaaran Kisatuvalle sekä Riipin Riipin Matin pirtille tehdään energiakuntokartoitus, jonka tuloksiin perehdytään 8.11. pidettävässä Teams illassa.

Pyydämme kahvituksia varten sitovat ilmoittautumiset. Ilmoittautua voit TÄSTÄ tai viestillä numeroon p. 045 355 7775. Kirjoita viestiin nimesi ja energiailta, johon ilmoittaudut. Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä paikallisen kyläyhdistyksen kanssa.