Tulevan ohjelmakauden strategian valmistelu käy vilkkaana ja Leader-toimintatavan mukaisesti paikallisten asukkaiden osallistuminen on meille ensisijaisen tärkeää. Olemme mukana Kemijärven Lähiruokapäivässä lauantaina. Tapahtuma järjestetään Mokkatuvan pihapiirissä (Pajulantie 1). Tule juttelemaan strategian valmistelusta ja kertomaan meille, miltä sinun maaseutusi tulisi näyttää tulevaisuudessa. Strategia on tärkeä työkalu ohjaamaan Leader-tuen kohdistumista vuosina 2023-2027.

Tule myös tutustumaan Jalosta jalompaa -yritysryhmähankkeeseen ja hankkeessa toteutettuun tuoteperheeseen. Paikalla on myös maistiaisia tuotteista. Maistiaisiin liittyen kerätään palautetta, joka on kallisarvoista tuotekehitystä tehtäessä. 

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Leader-toimintaan ja jakamaan omia ajatuksiasi maaseudun kehittämisestä!

Lue lisää lähiruokapäivästä!