Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Tarja Mattila Sallasta ja varapuheenjohtajaksi Eero Jääskeläinen Inarista.  Tarjalle toiminta onkin tuttua, sillä hän toimi puheenjohtajana myös edellisen toimikauden.

 Nyt onkin erittäin jännittävä aika tuloillaan, sillä yhdistyksessä valmistellaan kauden 2023-27 kehittämisstrategiaa, jolla haetaan rahoitusta tulevalle ohjelmakaudelle. Hallitus valitsi työryhmään  puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja henkilökunnan edustajien lisäksi Marianne Anttilan (Savukoski), Marja Männistön (Inari), Tapio Venäläisen (Sodankylä), Eija Vuorelan (Salla), Kati Eriksenin (Utsjoki) ja Marika Ollosen (Kemijärvi).

Uusi hallitus osallistui hallituskoulutukseen, jossa kävimme läpi yleisesti Leader-toimintaa, hallituksen merkitystä yhdistykselle sekä toimintamalleja. Hallitus pääsi jo tositoimiin puoltaen rahoitettavaksi kolmea yleishyödyllistä investointihanketta ja kolmea yrityksen investointihanketta. Tästä on hyvä jatkaa! 

1.8.2021 starttaavaan Ikäihmisten ammatillista perhehoitoa Lappiin -hankkeeseen valittiin projektipäälliköksi Tuulikki Ahola ja toivotamme lämpimästi hänet mukaan tiimiin!

Aikataulu tuleville kokouksille:

• 9.9.2021
• 14.10.2021
• 9.12.2021
• 27.1.2022