Riikka Ylitalo toimii yritysneuvojana koko Itä-Lapin alueella sekä Sodankylässä. Riikka on aiemmin työskennellyt mm. yrittäjyyden opettajana, projektipäällikkönä, ja tuotannon ja toiminnan kehityskonsulttina. Koulutukseltaan hän on tuotantotalouden kauppatieteiden maisteri ja kansainvälisen liiketoiminnan BBA.

Leader Pohjoisin Lappi ry:n yritysneuvojana Riikka aktivoi ja ohjaa yrityksiä hakemaan Leader-tukia, tiedottaa erilaisista rahoitusmahdollisuuksista, opastaa tarvittaessa liiketoimintasuunnitelmien ja kannattavuuslaskelmien laatimisessa, ja innostaa yrittäjyyteen ja yrittäjyydessä. Työnkuvaan kuuluu myös yritysryhmä- ja yhteistyöhankkeiden suunnittelu ja toteutus.

Lisäksi Riikka toimii 1.12.2020 alkaneen Jalosta jalompaa -yritysryhmähankkeen projektipäällikkönä. Hankkeesta tarkemmin myöhemmin, alla lyhyt lainaus sen kuvauksesta.

Yritysryhmähankkeen tavoitteena on nostaa Sodankylässä ja sen lähialueella tuotettujen raaka-aineiden tunnettavuutta yritysten välistä yhteistyötä lisäämällä, tuotekehityksellä ja yhteisellä tuoteperhenäkyvyydellä.

Tutustu Leader-toimintaan ja tule mukaan seuraamaan kiinnostavaa arkeamme Facebookissa Leader Pohjoisin Lappi ja Instagramissa @leaderpohjoisinlappi. Tulossa on myös YouTube-kanava!

Riikka tulee mielellään mukaan erilaisiin yrittäjyystilaisuuksiin sekä kuntataloille kertomaan lisää toiminnasta, joten otathan rohkeasti yhteyttä! Lisäksi suunnitteilla on yritysneuvonnan päivystyspäiviä ja yritysvierailuita Itä-Lapin ja Sodankylän kunnissa. Päivystyspäivistä tiedotetaan somessa Leader Pohjoisin Lappi ry:n Facebook ja Instagram -tileillä.

Riikan yhteystiedot löydät täältä.