Kyläverkkojen teemahaku 7.6. 2017 mennessä

Hankekoulutus, ti 10.11. klo 8.45–11.15

ELY-keskus järjestää marraskuussa perinteisen hankekoulutuksen, jossa kuullaan ajankohtaisia asioita maaseuturahaston hanketoimintaan liittyen Lapissa. Käymme läpi myös sitä, miltä tulevat vuodet näyttävät rahoituksen näkökulmasta. Lisäksi tilaisuudessa käsitellään yritystukien ajankohtaiset asiat ja tutustutaan tarkemmin yritysryhmähankkeisiin. Toivomme osallistujilta etukäteen kysymyksiä, joihin asiantuntijamme vastaavat tilaisuuden yhteydessä. Ilmoittautumislomakkeessa on varattu kohta etukäteiskysymyksille.

·        Hankekoulutuksen ohjelma

Viesti ja vaikutu -viestintäkoulutus, ti 17.11. klo 8.45–12

Miten tuoda hankkeiden vaikuttavuus esiin viestinnän keinoin? Hankkeen tuloksista kertominen on tärkeää, mutta miten tehdä viestintää, joka vakuuttaa, innostaa ja jää mieleen? Asiasta meille on kertomassa yhteiskunnalliseen viestintään erikoistunut viestinnän asiantuntija Heidi Korva (Communiké).

·        Viestintäkoulutuksen ohjelma

Ilmoittaudu tilaisuuksiin pe 6.11. mennessä. Ilmoittautumislomakkeen kautta voit ilmoittautua molempiin tilaisuuksiin samalla kerralla. Lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin sähköpostitse päivää ennen tilaisuutta.