Youth Activator Network -hanke jatkaa syksyllä toimintaa, joka kestää aina 31.1.2021 saakka. Hanke kehittää Leader Pohjoisimman Lapin alueen NuorisoLeaderin toimintaa sekä vahvistaa nuorten positiivista kotiseutukuvaa alueesta paikkana, joka tarjoaa mielekkään toimeentulon tulevaisuuden työelämässä. Hankkeessa tullaan ideoimaan nuorten kanssa toimintaa, joka vahvistaa kotiseudun vetovoimaa tulevaisuudessa ja opastetaan NuorisoLeader-tukirahan hakemisessa.

Tutustu NuorisoLeader-toimintaan instassa @nuorileader ja facebookissa Leader Pohjoisimman Lapin nuoret. Löydät meidät myös snapchatista nimellä nuorileader!

Salla tulee mielellään mukaan erilaisiin tilaisuuksiin sekä nuorisotaloille kertomaan lisää toiminnasta, joten otahan rohkeasti yhteyttä!

Sallan yhteystiedot löydät täältä.

Hankkeen sivut löydät täältä.