Yritysneuvojan tehtävänkuvaan kuuluu erityisesti työskentely mikroyritysten parissa ja keskittyen Peloton Pohjoisin -strategian painopisteisiin. Työnkuva koostuu yritysten ohjaamisesta ja neuvonnasta yritystukien ja palveluiden pariin, avustamisesta liiketoimintasuunnitelmien- ja kannattavuuslaskelmien laadinnassa sekä Leader-tukien hakemisessa ja yritysryhmä- ja yhteistyöhankkeiden suunnittelussa ja toteutuksessa.

Yritysneuvojalta edellytetään vähintään soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa, yritystoiminnan tuntemusta, hyviä asiakaspalvelu- ja IT-taitoja. Eduksi luetaan alue- ja pohjoisten elinkeinojen tuntemus.

Toimipaikka sijoittuu Leader Pohjoisin Lappi ry:n toiminta-alueelle Itä-Lappiin tai Sodankylään. Hakuaika alkaa 14.9.2020 ja päättyy 5.10.2020 klo 16.15. Hakemus ja CV tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen henna.kontsas@pll.fi.

Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa ja AVAINTES:iä ja hakija voi esittää palkkatoivomuksen.

Lisätietoja:

Henna Kontsas, henna.kontsas@pll.fi tai puhelimitse 0407604108

Avoimet työpaikat_TE-palvelut