Vallitsevassa tilanteessa pyydämme asiakkaitamme ottamaan yhteyttä mielellään sähköpostitse tai puhelimitse. Emme myöskään järjestä tapahtumia tai tapaamisia, jotka vaativat läsnäoloanne. Olemme siirtäneet palaverit ja kokoukset tapahtuviksi etänä hyödyntäen erilaisia etätyöskentelyvälineitä. Jos kaipaatte apua ja tukea esimerkiksi erilaisten etäkokoustyökalujen käyttämiseen, otattehan yhteyttä hyvissä ajoin meihin. Me käytämme pääsääntöisesti Microsoft Teamsia etäkokousten järjestämiseen. Osallistumme kaikki yhdessä talkoisiin Koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Välitämme teille ajankohtaista tietoa Koronaepidemian vaikutuksesta kehittämistyöhömme Facebook-sivuillamme sekä nettisivuillamme. Seuraattehan myös viranomaisten sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeistuksia ja määräyksiä liittyen epidemiaan.

Me selviämme tästä – yhdessä!

Henna Kontsas
toiminnanjohtaja

henna.kontsas@pll.fi
puh. 040 7604108

Lisätietoa:

Koronavirus vaikuttaa myös hanketoimintaan


Lapin ELY-keskus, koronatietoa kootusti