Hankkeen toteutusalueena on koko Lappi. Hankkeen tavoitteena on kylien kulttuurimaisemien ennallistaminen ja kehittäminen kylämatkailun toimintaympäristöksi osaamista ja tietoa lisäämällä sekä alkutuotannon vetovoiman lisääminen kohdistaen toimia erityisesti nuoriin. Hanketta rahoittaa Lapin ELY-keskus.

Työntekijältä edellytetään vähintään soveltuvaa opistoasteen tutkintoa, hyviä IT-taitoja, innostusta maaseutukylien kehittämiseen, aluetuntemusta ja omatoimisuutta. Eduksi luetaan hankeosaaminen, sekä matkailuosaaminen tai ympäristönhoidontuntemus sekä kokemus toimia lasten ja nuorten kanssa.

Työaika on 50% ja kesto noin 20 kuukautta. Työ alkaa 15.2.2020 tai sopimuksen mukaan. Työ edellyttää oman auton käyttöä ja mahdollisuutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin. Palkkauksessa noudatetaan AVAINTES:ä ja 4 kuukauden koeaikaa.

Jätä työpaikkahakemus ja ansioluettelo viimeistään 30.1.2020 kello 16:15 mennessä osoitteeseen annika.kostamo@pll.fi. Esitä hakemuksessa mahdollinen palkkatoiveesi ja työn sijoituspaikka. Lisätietoja  antaa annika.kostamo@pll.fi tai p.040-9383515