Leader Pohjoisin Lappi ry on Utsjoen, Inarin, Sodankylän, Savukosken, Pelkosenniemen, Kemijärven ja Sallan alueella toimiva Leader -ryhmä. Leader on EU:n laajuista toimintaa, neuvontaa ja rahoitusta paikkakunnan parhaaksi.

Toiminnanjohtaja vastaa mm.yhdistyksen toiminnasta, taloudesta ja kehittämisestä, henkilöstöjohtamisesta sekä strategian valmistelusta ja toteutuksesta. Tehtävään kuuluu myös verkostoyhteistyö, hankevalmistelu ja raportointi.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta henkilöstöjohtamisesta ja Leader-toiminnasta tai muusta EU-rahoitteisesta hanketoiminnasta sekä strategiaosaamista, hyviä viestintä-, vuorovaikutus- ja IT-taitoja sekä sujuvaa englanninkielen taitoa. Arvostamme aluetuntemusta, kansainvälistä hankeosaamista sekä yritystoiminnan tuntemusta ja  hyvää suullista ja kirjallista suomenkielen taitoa. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja itsenäistä työotetta, oman auton käyttöä sekä valmiutta ilta- ja viikonlopputyöskentelyyn.

Työehdoissa ja palkkauksessa noudetaan AVAINTES:ä ja 4kk koeaikaa. Toiminnanjohtajan toimipaikka on Sodankylässä. Mahdollisuus tehdä myös etätöitä. Työ alkaa 3.2.2020 tai sopimuksen mukaan.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi 8.1.2020 kello 16.15 mennessä osoitteeseen minna.huikuri@pll.fi . Viestiin otsikko: toiminnanjohtaja. Lisätietoja voit kysyä hallituksen puheenjohtaja Tapio Kukkolalta: 040 051 2114, tapio.kukkola@windowslive.com tai toiminnanjohtajan sijaiselta Annika Kostamolta 040 134 9940 annika.kostamo@pll.fi