Uusi EU-ohjelmakausi häämöttää horisontissa. Lapissa valmistaudutaan kauden vaihtumiseen luomalla yhteinen Lapin maaseutuohjelma, joka tulee tulevalla ohjelmakaudella ohjaamaan rahoitusta maaseudulla niin EAKR-, ESR- kuin MSR-hankkeissa. Koska Lapin maaseutuohjelma vaikuttaa koko Lapin kehittämiseen, on se työstämiseen haluttu osallistaa laajasti lappilaisia eri kunnista ja alueilta. Kyseessä on Lapin kehittämisen kannalta erittäin tärkeä työväline. Nyt juuri sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tulevan ohjelman visioon, tavoitteisiin sekä konkreettisiin toimenpiteisiin työpajoissa. 

28.1 Kemijärvellä kokoustila AnnaBriitta (Kirkkokatu 3)

20.2 Sodankylän kunnanvirastolla kello 12-15 (Jäämerentie 1)

21.2 Inarissa kello 16-19

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

https://fi.surveymonkey.com/r/maaseutuohjelma