KE 18.7 Valokuvaustyöpaja kello 9:00-16:00
TO 19.7. Valokuvaustyöpaja kello 9:00-16:00

Valokuvaus työpajassa tutustutaan kameroiden ominaisuuksiin, kuvankäsittelyohjelmiin, pohditaan mikä on hyvä kuva ja valokuvataan sekä editoidaan kuvia yhdessä. Päivien aikana opit käyttämään kuvauslaitettasi, editoimaan ja ennen kaikkea näkemään, mikä on hyvä kuva ja kuinka se tehdään.

Opettajana valokuvaaja Juha Kauppinen
www.juhakauppinen.com
www.facebook.com/kauppisenjuha
www.instagram.com/kaupp

PE 20.7 Sosiaalinen media ja sen hyödyntäminen myynnissä ja markkinoinnissa 9:00-16:00

Työpajassa saat ohjeita ja neuvoja, kuinka hyödyntää somea yrityksen myynnissä ja markkinoinnissa. Päivän aikana saat vastauksia mm. seuraaviin asioihin; miten matkailuyritykset voisivat hyödyntää sosiaalisen median perusominaisuuksia paremmin, ohjeita ja vinkkejä sisällöntuotantoon: muun muassa #hashtag käyttö, julkaisujen mainonta, näyttö- ja katselukertojen kasvattaminen, sosiaalisen median kanavien ja www-sivujen yhteen toimivuus, kuluttajille ja matkanjärjestäjille suunnatut kuvapankit ja kuvien jakopalvelut. Kuvien käyttäminen markkinoissa muun markkinointimateriaalin ja esimerkiksi kotisivujen rinnalla.

Valmentajana toimii Visit Finland Akatemian digikouluttaja ja sosiaalisen median asiantuntija Kirsi Mikkola/ Sähköinen liiketoiminta Suomi Oy, www.liiketoiminta.info @kirsimikkola

ILMOITTAUDU MUKAAN 12.7.2018 KELLO 15:00 MENNESSÄ annika.kostamo@pll.fi tai puhelimitse 040-1349940. Koko koulutuksen hinta 60€. Koulutus toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 7.. Koulutuspaikkana Savukosken kunnanvirasto. Oma kone, kännykkä tms. mukaan.

Koulutuksen toteuttaa Kokeillen ketterää koulutusta- hanke