Etsimme

Projektipäällikköä Youth Activator Network-hankkeeseen

Hankkeen tavoitteena on vahvistaa nuorten positiivista kuvaa kotiseudustaan paikkana, joka tarjoaa mielekkään toimeentulon tulevaisuuden työelämässä ja johon nuori kokee kuuluvansa. Lisäksi tavoitteena on Leader-toiminnan työkalujen ja verkoston kehittäminen, jotta Leader-toiminta kohtaa paremmin nuoria.   Osa hankkeen toiminnoista toteutetaan kv-yhteistyössä ruotsalaisen Leader-ryhmän kanssa. Tutustu hankesuunnitelmaan tästä.

Valittavalta edellytämme nuorisotyöhön soveltuvaa koulutusta ja kokemusta nuorisotyöstä, kykyä kokonaisvaltaiseen ajatteluun ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä halua oppia uutta. Eduksi katsotaan kokemus hanketyöstä, Leader-toiminnasta, kansainvälisestä työstä sekä toiminta-alueemme tuntemus. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä ja mahdollisuutta ilta-ja viikonlopputtöhön. Palkkaus ja työsopimuksen ehdot määräytyvät AVAINTATES:n mukaan. Työ alkaa 1.5. tai sopimuksen mukaan ja kestää 2 vuotta.

Jätä hakemus ja CV sekä  mahdollinen palkkatoivomuksesi 21.3. mennessä osoitteeseen hanna-leena.pesonen(at)pll.fi . Viestiin otsikko ”Youth Activator Network”

Lisätiedot: Hanna-Leena Pesonen  040 760 4108 (12.3. alkaen)

ps. mahdollinen haastattelu on 27.3.