Koulutuksia yrittäjille Ivalossa ja Kemijärvellä

Rahoitamme yli 20 000 euron suuruisia kehittämis -ja yhteistyöhankkeita 2-3 kertaa vuodessa. Nyt on aika jättää hakemus, jos haluat  käynnistää hankkeen ensimmäisten joukossa vuonna 2018.

Yhdistys valitsee rahoitettavaksi Peloton Pohjoisin-strategiaa ja tämän haun painotuksia parhaiten toteuttavat hankkeet hakuajan päätyttyä.   Etusijalle  nostamme uudet avaukset ja kokeilut sekä yritysten yhteistyön kehittämisen.  Valinnassa käytetään strategian valintakriteerejä ja pisteytystä.

Rahoitusta voivat hakea esim. yhdistykset, kehittämisorganisaatiot tai kunnat. Hyötyjinä hankkeissa voi olla alueemme asukkaat, yhdistykset ja yritykset.  Hankkeiden kokonaiskustannusarvio voi olla 20.000-80.000 €. Rahoitus voi olla 60-90% hankkeen kokonaiskustannuksista riippuen hankkeen kohderyhmistä ja tavoitteista. Lisätietoa tukiprosenteista löydät tästä.

Haku tapahtuu sähköisen Hyrrä-palvelun kautta, jonne hakemukset tulee jättää 2.2.2018 mennessä. Otathan kuitenkin hyvissä ajoin etukäteen yhteyttä, niin saat neuvontaa ja ohjausta hankkeen suunnitteluun ja hakemuksen jättämiseen!

 Peloton Pohjoisin-strategian painopisteet  ovat: 

  • Palvelut ja infra-elämisen edellytykset
  • Yrittäjyys ja paikalliset elinkeinot- elinvoiman kulmakivet
  • Tulevaisuus häikäisee- Nuorten Leader
  • Saamelaiskulttuurista voimaa-saamelainen paikallinen kehittäminen

Lisätietoja:

Hanna-Leena Pesonen: 040 760 4108, hanna-leena.pesonen@pll.fi

Annika Kostamo: 040 134 9940, annika.kostamo@pll.fi

HOX: yritysten investointihankkeille, kokeilutuelle, yritysryhmän kehittämiselle sekä  alle 20 000 euron yleishyödyllisille kehittämis-ja investointihankkeille on jatkuva haku.