Projektipäällikön tehtäviin kuuluu mm. hankkeen toteutuksen koordinointi ja toimenpiteistä vastaaminen, aktivointi, neuvonta ja viestintä.  Lue hankesuunnitelma  tästä: uusi saamelainen pk hanke

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta, saamen kulttuurin ja kotiseutualueen tuntemusta, saamen kielitaitoa, kokemusta vastaavasta kehittämistyöstä, hyviä yhteistyö-ja koordinointi – ja neuvottelutaitoja, kykyä itsenäiseen työhön ja innostamisen taitoa.  Tehtävä edellyttää omaa autoa ja sen käyttömahdollisuutta.

 Työ alkaa 1.10 tai sopimuksen mukaan ja kestää n. 6 kk. Tehtävän voi vaihtoehtoisesti ottaa vastaan myös osa-aikaisena (50%), jolloin se kestää 12 kk.  Työehdoissa ja palkkauksessa noudetaan AVAINTATES:ä.

Lisätietoja p 040 7604108. Jätä hakemuksesi ja cv:si sekä mahdollinen palkkatoiveesi  29.8. mennessä osoitteeseen hanna-leena.pesonen(at)pll.fi  (mahdollinen haastattelu 5.9)